Seksikamera.fi on suomalaisten oma seksiaiheinen webkamerapalvelu. Keskitymme tarjoamaan asiakkaillemme suomalaisia naisesiintyjiä ja pariskuntia, mutta näiden lisäksi palvelustamme löytyy myös ulkomaisia naisesiintyjiä. Seksikamera.fi on toiminut jo vuodesta 2008 lähtien ja se on suomen vanhin aikuisviihdeweb-kamerapalvelu.

Miksi kannattaa käyttää Seksikamera.fi palvelua?

* Seksikamera.fi on suomalaisen yrityksen, Uncanny Valleyn (2038068-8) tuottama palvelu. Palvelimemme sijaitsee tällä hetkellä Saksassa. Toimimme Suomen lainsäädännön mukaisesti.

* Palvelussamme ei ole popup-mainoksia (webkamera aukeaa omaan ikkunaansa).

* Palvelumme ei yritä muuttaa selainikkunasi kokoa, tai asettaa itseään automaattisesti selaimesi kotisivuksi. Palvelua käyttäessäsi kannattaa pitää Javan ja Javascriptin selaimessa sallittuna käytettävyyden parantamiseksi.

* Sivulla ei ole viruksia, vakoilu- sekä haittaohjelmia.

* Turvallinen ja anonyymi maksaminen. Tekstiviestillä tai pankkisiirrolla tilattu katseluaika ei näy puhelinlaskulla tai tiliotteessa aikuisviihdepalveluna.

* Ei kuukausimaksuja tai toistuvia maksuja. Maksamasi maksut ovat kertaluontoisia. Palvelun käytöstä ei koidu sinulle näkymättömiä kuluja.

* Ainoastaan privaattiesitykset ovat maksullisia. Julkisella keskustelualueella chattääminen ja mallin katselu on ilmaista.

* Pyrimme lisäämään uusia esiintyjiä palveluun jatkuvasti.

* Kaikki esiintyjämme ovat sosiaaliturvatunnuksen oikeellisuuden tarkastuksella varmistettu olevan täysi-ikäisiä.

* Mallien esikatselukuvat esittävät mallia itseään. Ei huijauskuvia.

Seksikamera ei näy?

Palvelu toimii yleisimmillä nettiselaimilla. Webkameran katsomiseksi sinulla tulee olla Flash Player sovellus asennettuna, sekä laajakaistayhteys (vähintään 1Mbit).

Mitä maksaa?

Palvelun hinta vaihtelee esiintyjän mukaan. Privaattiesitys maksaa 2-4€ per minuutti. Julkisen esityksen katsominen on ilmaista.

Ongelmatilanne?

Kaikissa palvelun käyttöön liittyvissä ongelmatapauksissa voit lähettää meille palautetta sivuston palautelomakkeella, myös anonyymisti.

Töihin meille?

Etsimme jatkuvasti palkkalistoillemme uusia esiintyjiä. Mikäli olet estoton yli 18-vuotta täyttänyt nainen tai olette täysi-ikäinen pariskunta ja olet internet-yhteyden ulottuvilla sekä omistat webbikameran, rekisteröidy jäseneksi ja seuraa esiintyjälle tarkoitettuja ohjeita. Aloota Tienaamaan rahaa kotoa käsin jo tänään!

Asiaton sisältö?

Mikäli havaitset palvelussa hyvän maun tai lakien vastaista sisältöä, tai esimerkiksi tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia, voit ilmoittaa siitä meille sivuston palautelomakkeella.

Yhteystiedot

Uncanny Valley / Seksikamera.fi
Y-tunnus: 2038068-8
Postiosoite: PL 225, 33101 Tampere
Email: seksikamera@seksikamera.fi

etusivulle